A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Основні акценти Державної служби якості освіти у Вінницькій області - на нараді із керівниками ОУО Гайсинського району

Дата: 27.04.2022 13:09
Кількість переглядів: 156

Сьогодні Державна служба якості освіти у Вінницькій області провела онлайн-нараду з керівниками органів управління освітою громад Гайсинського району. У роботі наради брала участь начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Руслана Руденко. Мова йшла про результати здійснення інституційних аудитів ЗЗСО, проведених ДСЯО у 2021 році, за напрямками:

освітнє середовище, система оцінювання, педагогічна та управлінська діяльність. Проаналізовано найбільш поширені практики наданих засновникам рекомендацій, розглянуто проблеми та шляхи їх вирішення.

Також йшлося про закінчення 2021-2022 навчального року, зміни тривалості відпустки педагогів до 24 днів, приведення у відповідність заробітної плати педагогічних працівників у відповідність до бюджетних призначень на 2022 рік в умовах воєнного стану в Україні, порядок складання та затвердження мобілізаційних планів закладів освіти.

Ще одним акцентом наради було інформування щодо наказу ДСЯО від 11 квітня 2022 року №01-10/39 "Про затвердження Орієнтовного переліку документів, що є предметом аналізу діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів з питань освіти".   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень