A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася чергова нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 13.04.2022 12:43
Кількість переглядів: 107

12 квітня відбулася онлайн-нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти, заступниками з навчально-виховної та виховної роботи. У порядку денному - важливі та актуальні питання організації освітнього процесу. Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, акцентувала увагу адміністрації закладів на особливостях діяльності освітньої галузі громади у період воєнного стану, організації роботи ЗЗСО під час простою. Детально проаналізовано нові нормативно-правові документи МОН України в галузі загальної середньої освіти, що регламентують діяльність освітнього процесу та роз’яснено питання організації здобуття загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні. 

   У ході наради також розглянуто та обговорено ряд важливих питань: про організацію освітнього процесу в початковій школі в умовах воєнного стану (Лариса ЗАМІХОРА, інспектор); про проведення навчально-польових занять (зборів) і навчально-тренувальних занять (дівчата) з учнями 11-х класів 2021-2022 навчальному році; про здійснення роботи щодо підтвердження відомостей про учнів на отримання документів про освіту (Наталія РИБАК, головний спеціаліст). Наголошено, що важливим аспектом діяльності ВОКС є організація ведення обліку дітей шкільного віку на території Джулинської сільської ради та формування Реєстру здобувачів освіти за місцем їх перебування (Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту). Головний спеціаліст Ольга ЯЦЕНКО підвела підсумки атестації та сертифікації педагогічних працівників і педагогічних кадрів закладів освіти Джулинської сільської ради у 2022 році.   
    Обговорено важливі питання щодо покращення протипожежного захисту об’єктів освіти та організації підготовки спортивних споруд у весняно-літній період 2022 року. Надано методичні рекомендації щодо сприяння участі школярів у проведенні всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад патріотичного спрямування, відзначено переможців обласної краєзнавчої олімпіади «Моя Вінниччина».
     Про особливості роботи з дітьми з ООП фахівцями ІРЦ в умовах воєнного стану виступила Оксана ДУДНИК, директор інклюзивно-ресурсного центру. Заплановано проведення методичних онлайн-заходів: семінарів, майстер-класів, консультацій тощо.  На завершення наради начальник відділу, освіти, культури і спорту Руслана РУДЕНКО подякувала керівникам закладів освіти та педагогічним колективам за проведення активної волонтерської діяльності заради наближення Перемоги. Все буде УКРАЇНА!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень