A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася чергова нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 13.04.2022 12:43
Кількість переглядів: 95

12 квітня відбулася онлайн-нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти, заступниками з навчально-виховної та виховної роботи. У порядку денному - важливі та актуальні питання організації освітнього процесу. Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, акцентувала увагу адміністрації закладів на особливостях діяльності освітньої галузі громади у період воєнного стану, організації роботи ЗЗСО під час простою. Детально проаналізовано нові нормативно-правові документи МОН України в галузі загальної середньої освіти, що регламентують діяльність освітнього процесу та роз’яснено питання організації здобуття загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні. 

   У ході наради також розглянуто та обговорено ряд важливих питань: про організацію освітнього процесу в початковій школі в умовах воєнного стану (Лариса ЗАМІХОРА, інспектор); про проведення навчально-польових занять (зборів) і навчально-тренувальних занять (дівчата) з учнями 11-х класів 2021-2022 навчальному році; про здійснення роботи щодо підтвердження відомостей про учнів на отримання документів про освіту (Наталія РИБАК, головний спеціаліст). Наголошено, що важливим аспектом діяльності ВОКС є організація ведення обліку дітей шкільного віку на території Джулинської сільської ради та формування Реєстру здобувачів освіти за місцем їх перебування (Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту). Головний спеціаліст Ольга ЯЦЕНКО підвела підсумки атестації та сертифікації педагогічних працівників і педагогічних кадрів закладів освіти Джулинської сільської ради у 2022 році.   
    Обговорено важливі питання щодо покращення протипожежного захисту об’єктів освіти та організації підготовки спортивних споруд у весняно-літній період 2022 року. Надано методичні рекомендації щодо сприяння участі школярів у проведенні всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад патріотичного спрямування, відзначено переможців обласної краєзнавчої олімпіади «Моя Вінниччина».
     Про особливості роботи з дітьми з ООП фахівцями ІРЦ в умовах воєнного стану виступила Оксана ДУДНИК, директор інклюзивно-ресурсного центру. Заплановано проведення методичних онлайн-заходів: семінарів, майстер-класів, консультацій тощо.  На завершення наради начальник відділу, освіти, культури і спорту Руслана РУДЕНКО подякувала керівникам закладів освіти та педагогічним колективам за проведення активної волонтерської діяльності заради наближення Перемоги. Все буде УКРАЇНА!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень