A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Патріотична акція під гаслом «Великодній оберіг воїну, щоб мир зберіг!»

Дата: 04.04.2022 17:10
Кількість переглядів: 121

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради ініціює проведення патріотичної акції серед дітей та учнівської молоді громади на підтримку воїнів-земляків під гаслом «Великодній оберіг воїну, щоб мир зберіг!». Метою акції є написання листів, виготовлення оберегів, патріотичних сувенірів, синьо-жовтих браслетів, малюнків та аплікацій, що будуть передані на фронт нашим захисникам разом із допомогою від жителів Джулинської громади. Адже воїнам-землякам надзвичайно важливою є моральна підтримка від найрідніших!

Намалювати малюнки можна у будь-якому жанрі та будь-якою фарбою. Також, за бажанням, на титульній стороні малюнку можна залишити свій підпис (наприклад, Оля, 10 років, село Березівка) та декілька слів підтримки. У листах діти можуть трішки розповісти про себе чи написати кілька слів подяки. Рекомендуємо невеликий обсяг листів - до 1 сторінки. Заклеювати їх, писати свою адресу чи вказувати контактні дані НЕ потрібно.

Також пропонуємо виготовити індивідуальні пакунки для захисників «Ти - наш Герой!», які можуть містити поруч із дитячими творчими роботами предмети побуту, шкарпетки, чай тощо.

Просимо керівників закладів освіти сприяти участі дітей, педагогічних працівників, батьківської громадськості у проведенні акції «Великодній оберіг воїну, щоб мир зберіг!»

Обереги необхідно передавати до Джулинського центру культури і дозвілля до 15 квітня.

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ! СЛАВА НАШИМ ВОЇНАМ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень