A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Джулинська громада приймає біженців

Дата: 25.03.2022 15:43
Кількість переглядів: 72

За місяць війни до Джулинської громади прибули понад тисячу біженців з інших регіонів. Одні знаходять тимчасовий прихисток у родичів, інші шукають житло у приватних будинках. Крім того, за цей час понад три тисячі людей транзитом зупинялися у комунальних закладах освіти (школах та дитсадках).

Поки дорослі облаштовуються, дітям необхідно продовжувати навчатися. Загалом до освітнього процесу в школах громади вже долучилися 48 дітей-переселенців. Із них найбільшу кількість прийняла Шляхівська опорна школа - 15 учнів, 11 учнів - Джулинська опорна школа, 6 - Чернятська школа, решта шкіл від 1 до 3 учнів. Поряд з тим, понад 100 дітей шкільного та дошкільного віку виїхали з батьками за кордон або до інших регіонів України. Але майже всі вони продовжують навчатися у школах громади за допомогою технологій дистанційного навчання.

Відділ освіти, культури і спорту нагадує батькам учнів-переселенців: щоб приєднатися до навчання у закладі загальної середньої освіти, потрібно звернутися до його керівництва. Також консультацію можна отримати у відділі освіти, культури і спорту сільської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень