A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Діти-переселенці з інших областей України долучаються до навчанння у школах Джулинської громади

Дата: 26.03.2022 15:39
Кількість переглядів: 74

До навчання у школах Джулинської громади долучилися вже 48 дітей-переселенців з інших областей України. Діти тимчасово навчаються в закладах загальної середньої освіти тих населених пунктів громади, де наразі перебувають. Згідно правил Міністерства освіти і науки України, вимушено переміщені особи мають право на зарахування до шкіл в інших регіонах. Для цього необхідно надати заяву одного з батьків або опікунів на тимчасове відвідування закладу освіти. Водночас керівник цього закладу має підписати наказ про зарахування дитини на тимчасове відвідування школи.

Учнів-переселенців не вноситимуть до основного списку класів, адже офіційно вони ще належать до інших освітніх закладів. Їхні оцінки та іншу інформацію мають вписувати до окремих журналів. Згодом, якщо це буде необхідно для повернення до звичного місця навчання, дітям нададуть витяг із оцінками. Якщо батьки вирішили постійно проживати на території громади, то керівник закладу підписує наказ про зарахування учня до школи.

Що стосується учнів випускних класів, їм потрібно буде отримати документи про базову та повну загальну середню освіту. Тому школа потурбується про те, щоб подати замовлення на виготовлення документів про освіту.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень