A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Кошти за пробне ЗНО повертатимуть за спеціальною процедурою

Дата: 15.03.2022 15:31
Кількість переглядів: 82

Особи, які реєструвались для участі в пробному ЗНО, зможуть повернути кошти за спеціальною процедурою або перерахувати кошти в один із фондів для порятунку України. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. Це стане можливим, коли фахівці УЦОЯО отримають інформацію про механізми вступної кампанії, а значить, про доцільність пробного ЗНО.

В УЦОЯО розповіли, що значна кількість учасників пробного ЗНО уже сьогодні ініціюють перерахунок коштів, що залишилися від підготовлення до тестування, на потреби держави або хочуть дізнатися про терміни їхнього повернення.

«Маємо зазначити, що ми не банківська установа, тож не зможемо автоматично перерахувати кошти у відповідні фонди», – підкреслили в УЦОЯО.

Також в установі поінформували, що після оприлюднення механізму вступу на особистих сторінках учасників пробного ЗНО на сайті УЦОЯО буде розміщена форма погодження із перерахунком коштів в один із фондів для порятунку України.

«Ті учасники, які готові будуть віддати кошти у зазначений фонд, повідомлять про своє бажання через форму, для інших – повернення коштів відбуватиметься відповідно до спеціальної процедури», – зазначили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень