A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

ЮНІСЕФ і МОН запустили дитячий онлайн-садок

Дата: 15.03.2022 15:08
Кількість переглядів: 83

ЮНІСЕФ і МОН запустили дитячий онлайн-садок НУМО з відеозаняттями для дітей віком від 3 до 6 років, повідомляє міністерство на своєму сайті. Перший випуск можна переглянути на YouTube-каналах МОНЮНІСЕФ і на платформі MEGOGO. Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет зазначив, що на цій платформі батьки та вихователі зможуть знайти всі необхідні розвивальні матеріали у відкритому доступі.

Програму онлайн-садочка розробила команда вихователів на чолі із експерткою з дошкільної освіти Соломією Бойкович. До команди розробників долучилися і психологи, щоби зробити наповнення платформи безпечним для дітей у стресі.

Онлайн-садок – це частина проєкту НУМО – платформи, на якій зібрані корисні підказки, вправи та ігри, що допоможуть дошкільнятам щодня опановувати важливі навички для подальшого розвитку й не втрачати вже здобуті компетентності.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з?являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Також МОН запустило онлайн-розклад уроків для 1–11 класів, а на телеканалах почалося їх транслювання.

Також дивіться:


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень