A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

У Джулинській опорній школі провели навчальні тренування з учнями 10-х та 11-х класів за тематиками: «Увага! Підозрізий предмет», «Почерговість дій у разі виявлення або застосування вибухових пристроїв»

Дата: 07.02.2022 14:14
Кількість переглядів: 87

І в суспільстві, і в закладах освіти, і навколо них трапляються надзвичайні ситуації. Саме від умінь та навичок учасників освітнього процесу залежить їхнє життя і здоров’я, а також тих людей, котрі в цей час знаходяться поруч. Уміння правильно оцінити ситуацію та обрати порядок дій є дуже важливими для кожної людини, саме таким основам були присвячені тематичні заняття здобувачів освіти Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів на уроках «Захисту України».

Педагог закладу освіти Тимошенко Іван Петрович та  медсестра Пончик Альона Павлівна провели із учнями 10-х та 11-х класів навчальні тренування за тематиками: «Увага! Підозрізий предмет», «Характерні ознаки, що вказують на можливу належність підозрілого предмета до вибухового пристрою», «Почерговість дій у разі виявлення або застосування вибухових пристроїв».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень