A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Нагородження переможниці конкурсу "Охорона праці очима дітей"

Дата: 29.04.2021 16:51
Кількість переглядів: 118

29 квітня 2021 року у рамках реалізації плану заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, відзначено Діану Лавренюк, ученицю Чернятського закладу  загальної середньої освіти, яка зайняла ІІ призове місце у обласному відбірковому X Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (молодша вікова категорія).

З цієї нагоди страховий експерт з охорони праці Бершадського відділення Фонду соціального страхування Іван Рутковський вручив грамоту управління ВД Фонду соціального страхування України у Вінницькій області та акцентував, що головна мета Конкурсу - привернути увагу дітей до правил безпеки охорони праці, сприяти розвитку їх творчих здібностей та виховувати культурний та естетичний смак. Також до нагородження долучилась  директор місцевого підприємства Ярослава Яремчук, яка вручила переможниці грошове заохочення та наголосила, що завдяки дитячій творчості ТОВ "Надбужжя плюс" прагне популяризувати сільськогосподарські професії.

Учні закладів освіти Джулинської ТГ, які брали участь у Конкурсі, отримали подяки від Бершадського відділення УВД ФСС України у Вінницькій області.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень