A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Звернення начальника відділу освіти, культури і спорту Джулинськиї сільської ради до батьків та учнів закладів освіти Джулинської ОТГ

Дата: 06.05.2020 16:47
Кількість переглядів: 193

Шановні батьки та учні закладів освіти Джулинської ОТГ! Станом на 6 травня у нашому районі лабораторно підтверджено один випадок інфікування вірусом COVID-19. Тож сьогодні надзвичайно актуальною стає необхідність дотримання правил карантину! І хоча в Україні із 12 травня відбудеться послаблення карантинних заходів, я звертаюся до усіх школярів громади: не виходьте на вулиці, не гуляйте біля річки, у парках та лісі, обмежте контакти із однолітками.

Давайте разом із учителями наповнимо будні змістом навчання! Заходьте у вайбер-групи, на електронні платформи, де здійснюється дистанційне навчання. Там цікаво і корисно! Спілкуйтеся з однокласниками на відстані!
Шановні батьки! Вже другий місяць школярі перебувають на вимушеному карантині, освітній процес відбувається у режимі онлайн. Своє звичне життя змінили не лише ви, дорослі, а й діти. Тож дуже прошу поговорити з ними, обмежити перебування дітей у громадських місцях. Сьогодні керівники усіх шкіл Джулинської ОТГ розіслали звернення до батьків у вайбер-спільноти. Дослухайтеся до їх рекомендацій. Це вбереже вас та ваші родини від поширення небезпечного вірусу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень