A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки Джулинської громади

Дата: 20.12.2021 16:45
Кількість переглядів: 100

В обідню пору, 19 грудня центр села заполонили джулинчани та гості. На святковий захід з нагоди відкриття головної новорічної ялинки громади поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма «Миколай іде, Новий рік за собою веде».

У заході взяли участь сільський голова Петро Швець, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, учні закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій громади.

Вітаючи дітей і присутніх зі святом та з відкриттям новорічної ялинки Петро Васильович побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

Вітаючи присутніх з Днем Святого Миколая, Руслана Руденко побажала миру, душевної краси, достатку, радості, любові та щастя. Нехай Святий Миколай вберігає від будь-яких недуг, від будь-яких негод, від будь-яких бід, хай це світле свято подарує багато посмішок, багато подарунків, багато чудес!

На свято завітав і депутат Бершадської міської ради Олексій Січак. Він також привітав джулинчан зі святом. «День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших зимових свят, що сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса та здійснення мрій. Я думаю, що на сьогодні найбільша наша з вами мрія - щоб наступив мир в нашій державі. Вітаю всіх з Днем Святого Миколая, нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця щастям, теплотою і любов’ю. Зі святом вас!» - зазначив Олексій Григорович.

Окрім того, Олексій Січак, є великим прихильником української пісні, саме тому він з радістю відгукнувся на пропозицію і надав фінансову допомогу народному аматорському ансамблю української пісні «Надбужанка» Джулинського центру культури і дозвілля для придбання нового сучасного баяна.

До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою.

Концертну програму присутнім подарували працівники центру культури і дозвілля та вихованці дитячої школи мистецтв. Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, радісні дитячі вигуки.

Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть в Джулинській громаді до свята Нового року та Різдва Христового.

У кінці свята малеча отримала солодкі подарунки від Святого Миколая, а всі бажаючі смакували ухою, чаєм та глінтвеєм.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень