A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася атестація працівників закладів культури Джулинської ОТГ

Дата: 20.11.2020 16:37
Кількість переглядів: 116

20 листопада 2020 року відбулась атестація працівників закладів культури громади. Атестаційна комісія, під головуванням начальника відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Руденко Руслани Вікторівни, заслухала звіт завідувача Берізкобершадської філія Джулинського центру культури, дозвілля і спорту Начорної Людмили Петрівни, про виконану у звітному періоді роботу, перспективи подальшого розвитку закладу культури в громаді.

Комісією обговорено професійні якості  та результати діяльності працівника закладу культури. Людмилу Петрівну атестовано як таку, що відповідає займаній посаді. За результатами проведеної атестації складено протокол, оформлено атестаційний лист, визначено тарифний розряд. Відділ освіти, культури і спорту дякує за плідну працю Начорній Людмилі Петрівні та бажає подальших успіхів та здобутків!

Атестація здійснювалася відповідно до Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів галузі культури, затвердженого наказом Міністерства культури і туризму від 16.07.2007 №44, та наказу відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради від 18.09.2020 №120.

Катерина Герасимчук, спеціаліст відділу освіти, культури і спорту


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень