A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2020»

Дата: 26.01.2021 16:17
Кількість переглядів: 98

На початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією "Асоціація благодійників України" оголошено старт нового етапу Національного конкурсу "Благодійна Україна - 2020".  Вчергове регіональний конкурс стартував і у Вінницькій області, яка вже декілька років лідирує по кількості отриманих заявок.

 

Метою конкурсу є підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Завдання конкурсу: 

- популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;

- відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;

- інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;

- популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

 

Партнером Асоціація благодійників України у проведенні та організації регіонального конкурсу у Вінницькій області вкотре виступає ГО "Творці добра" (Дмитрий Костирко).

Оргкомітет конкурсу, спільно з партнерами, закликає благодійників, волонтерів, громадські організації та колективи, молодіжні організації тощо подавати заявки на Національний конкурс "Благодійна Україна-2020".

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-х індивідуальних та 4-ьох спеціальних номінаціях. 

Окрім всеукраїнського нагородження переможців конкурсу, нагороджуватимуть також окремо благодійників, які надішлють заявки з Вінницької області. Заявки приймаються до 19 березня 2021 року.

Нагородження відбудеться у квітні-травні 2021 року.


Заявку, детальний опис конкурсних номінацій, усі деталі про участь у конкурсі можна отримати на офіційному веб-сайті Національного конкурсу "Благодійна Україна" :    https://blagoukraine.org/news/493-blago_vin_2020.html,   https://blagoukraine.org/?fbclid=IwAR1IlhC5yMMnVzH4M0BlpchyewYK1sciwrL_J-q7g6ruC8JlQcnuW3SsQdQ;   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень