A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

БЕЗ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА ТА ВИПУСКНОГО

Дата: 13.05.2020 16:12
Кількість переглядів: 107

 У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) 12 березня було оголошено карантин. Заклади освіти та їх педагогічні працівники Джулинської ОТГ вживали заходів щодо додержання вимог державних стандартів загальної середньої освіти та засвоєння учнями змісту кожного навчального предмета.

    Всі заклади загальної середньої освіти Джулинської ОТГ організували освітній процес в умовах дистанційного навчання, забезпечили всім учням доступ до навчальних матеріалів та завдань шляхом використання різних засобів обміну інформацією, організували проведення окремих дистанційних консультацій.

   Оскільки рішенням уряду загальнонаціональний карантин продовжено до 22 травня – всі заклади освіти продовжують працювати з використанням технологій дистанційного навчання, а завершення навчального року відбудеться дистанційно, відповідно до структури навчального року – 29 травня 2020 року.

   Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.

 З метою запобігання поширення коронавірусної хвороби дозволили прийом документів електронною поштою у сканованій формі з подальшим поданням оригіналів у вересні 2020-2021 навчального року.

    З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19  у 2019/2020 навчальному році рекомендовано не проводити масові заходи, зокрема – останні дзвоники та випускні вечори.   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень