A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Про заходи до Місячника Цивільного захисту у ЗДО «Веселка» с.Джулинка

Дата: 16.10.2020 15:58
Кількість переглядів: 116

 В Джулинському ЗДО  «Веселка» відповідно до вимог Кодексу Цивільного захисту України та з метою закріпити та поглибити знання дітей про безпеку життєдіяльності, поведінку в надзвичайних ситуаціях, попередити дитячий травматизм, пропагувати знання з основ безпеки серед батьків, з  проведено "Тиждень безпеки дитини".

Вся освітня робота з дітьми  наповнювалася різноманітними формами : тематичні заняття,  ігри з елементами безпеки життя, конкурси, естафети, змагання, екскурсії та прогулянки на природі, читання творів художньої літератури відповідної тематики, аналіз небезпечних ситуацій та правила поведінки, враховуючи протиепідемічні вимоги.

Тематичні дні дали змогу детальніше розв’язати завдання щодо безпеки життєдіяльності дітей («Стоп коронавірус», «День здорової дитини», «День обережної дитини», «День самостійної дитини», «День обізнаної дитини», «День дбайливих батьків»).

За результатами проведення  "Тижня безпеки дитини"  створено спеціальний стенд, на якому розмістили перелік заходів, фотоматеріали змагань та найкращі моменти проведення заходів та інші наочні та ілюстративні матеріали.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень