A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Упродовж жовтня в Джулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводилися уроки з циклу «Гуманне ставлення до тварин» у рамках Всеукраїнського уроку доброти в режимі онлайн

Дата: 28.10.2020 15:38
Кількість переглядів: 98

Упродовж жовтня в Джулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводилися уроки з циклу «Гуманне ставлення до тварин» у рамках Всеукраїнського уроку доброти в режимі онлайн. Класними керівниками 1-11 класів було організовано проведення заходів, які стали традиційними у закладі освіти. Фотозвіти з Уроків надіслано на адресу організаторів акції з метою отримання сертифікату на встановлення рекорду «Книги рекордів України».

У рамках проведення Всеукраїнської акції "Happy Гав для Сірка", яка проходила з 05.10.2020 по 16.10.2020 учні та вчителі Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрали та передали посильну допомогу (крупи, корм) у Гостомельський притулок для тварин, що знаходиться в смт. Гостомель Київської області. Директор притулку Ася Вільгельмівна Серпінська в телефонному режимі подякувала за проявлену турботу та милосердя до тварин та запросила учнів і вчителів на екскурсію до притулку. На рахунку колективу школи та волонтерського загону «Небайдужі серця» багато добрих справ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень