A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Всеукраїнський урок доброти у закладах освіти Джулинської ОТГ

Дата: 12.11.2020 15:33
Кількість переглядів: 92

В рамках Акції  «Міжнародного уроку доброти» ініційованого БО «Щаслива лапа», 5-6 жовтня у закладах освіти Джулинської ОТГ  були проведені заняття з гуманного  та відповідального ставлення до тварин.

Діти із задоволенням поділились розповідями про своїх чотирилапих друзів, про їх характер та звички, а також дізналися багато цікавого про історію домашніх тварин, їх значення у житті людини та їх взаємовідносини, про волонтерство, про притулки, про доброту і милосердя, про цінність іншого…

Ставлячись до тварин з любов’ю, дитина вчиться поважати тих, хто слабший і це допомагає їй стати гуманною людиною, яких потребує сьогодення та суспільство. Ми всі ще раз переконалися в тому, що відповідальне ставлення до тварин, піклування про них робить наш світ кращим.

Сучасний світ занадто жорстокий, тому так важливо змалечку виховувати у дітей доброту, уважне, дбайливе ставлення та відповідальність до тварин.

 За учать у вищевказаній  Акції заклади освіти Джулинської ОТГ отримали сертифікати учасників "Міжнародного уроку доброти".

До Акції долучились педагоги та учні з восьми країн Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Латвії, Литви, Сербії та Хорватії. Всього 5-6 жовтня в Україні було проведено 12 751 урок доброти. Зробимо разом цей світ добрішим!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень