A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Засідання МО учителів мистецько-спортивного напряму

Дата: 22.01.2021 15:22
Кількість переглядів: 99

21 січня 2021 року в режимі онлайн відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання (МО) вчителів мистецько-спортивного напряму освітнього округу Джулинської територіальної громади.

Засідання пройшло в розширеному форматі разом із педагогами закладів освіти, які ввійшли до створеної Джулинської територіальної громади.  У роботі МО взяли участь 37 педагогів закладів загальної середньої освіти Джулинської ТГ. Таке широке залучення педагогів до роботи МО стало можливим завдяки дистанційній формі проведення заходу.

Розпочала засідання Руслана Руденко, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, яка окреслила напрямки методичної роботи освітнього округу Джулинської ТГ. Педагоги закладів загальної середньої освіти розглянули питання «Удосконалення уроку як основної форми всебічного розвитку здорової особистості, здатної до самореалізації, та підвищення ефективності сучасного уроку як шлях до компетентнісного розвитку здобувачів освіти».

Було обговорено ряд питань, серед яких - питання щодо затвердження нового Санітарного регламенту для закладів освіти, який набув чинності з 01.01.2021 (Лариса Пірогова, спеціаліст відділу освіти, культури і спорту).

Про особливості виховання патріотизму на уроках курсу «Захист України» згідно концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді та національно-патріотичного виховання на уроках фізичної культури доповіли Юрій Микитюк, вчитель фізичної культури Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та  Василь Ломачинський, вчитель фізичної культури та курсу «Захист України» Чернятської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Тему «Впровадження сучасних методів формування компетентностей учнів на уроках основ здоров’я» висвітлила Вікторія Дерев’яга, учитель основ здоров’я Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учителями Чернятської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мариною Дегтяренко (основи здоров’я) та  Вадимом Задорожним (фізична культура) було здійснено самоаналіз уроків основ здоров’я та фізичної культури.

У ході онлайн-засідання учасники також мали змогу обмінятися думками щодо подальшої роботи в дистанційному форматі.

На завершення Лариса Пірогова проаналізувала участь членів МО мистецько-спортивного напряму в обласних, всеукраїнських конкурсах.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень