A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новорічні подарунки від народного депутата України Миколи Кучера

Дата: 22.12.2021 15:17
Кількість переглядів: 122

300 новорічних подарунків від народного депутата України Миколи Кучера отримали учні Джулинського навчально-реабілітаційного центру, учні, дошкільнята Джулинської територіальної громади, які мають статус дитини-сироти і позбавлені батьківського піклування, а також соціальні працівники, особи похилого віку, особи з інвалідністю, які знаходяться на обслуговуванні Центру надання соціальних послуг. Їх привезла до Джулинки помічник народного депутата, депутат Вінницької обласної ради 8 скликання Мар’яна Нарожна, а директори закладів освіти, закладів дошкільної освіти та адміністрація Центру подбали, щоб вручити їх вищезазначеним категоріям.

Це щорічна традиція, яку Микола Іванович не порушує. Бо у цей передсвятковий період увага до людей похилого віку та діточок - найцінніше.

Тож щиро дякуємо народному обранцю за підтримку. Цінуємо Вашу людську щедрість і розуміння наших проблем та надіємось, що в наступному році наша співпраця буде продовжуватись задля розквіту Джулинської територіальної громади.

Хай Вам Бог посилає своє благословення на Ваші добрі діла. Бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень