A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Онлайн-збори батьків учнів Джулинської дитячої школи мистецтв

Дата: 16.04.2020 15:15
Кількість переглядів: 215

Сьогодні у Джулинській школі мистецтв відбулися в онлайн режимі батьківські збори. Мова йшла про організацію дистанційного навчання з музичного мистецтва, образотворчого мистецтва та хореографії, а також оплату за навчання на період карантину. Щоб вивчити питання рівня організації роботи викладачів та виконання завдань учнями у нових, змінених умовах відділом освіти, культури і спорту сільської ради проведено онлайн опитування батьків учнів.

Отож, 56 батьків, взявши участь в онлайн тестуванні за допомогою розробленого опитувальника у GOOGLE формах, підтвердили належний рівень організації освітнього процесу. Викладачі знімають відеоуроки, надсилають Viber, спілкуються телефоном, надають учням завдання поетапного виконання малюнків, показують танцювальні рухи, навчають гри на музичних інструментах. Тож на батьківських зборах оприлюднено результати даного голосування. Також розглядалося питання щодо здійснення оплати за навчання на період карантину. Так як у школі мистецтв у 14% сімей навчається по дві дитини, а 25 батьків відповіли, що одна дитина відвідує одразу два відділи, троє дітей - усі три відділи, то вирішили на період карантину клопотати до сесії сільської ради та голови ОТГ знизити плату за навчання на 50%. 
Дякую усім батькам за розуміння і толерантність, учням - за старанність, а викладачам школи мистецтв - за адаптацію до нових умов праці. Бажаю усім здоров'я та швидшого завершення карантину!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень