A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради взяв участь в онлайн-нараді щодо організації та формату ЗНО у 2021 році

Дата: 24.11.2020 15:08
Кількість переглядів: 98

23 листопада відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради взяв участь в онлайн-нараді, організованій Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти (ВРЦОЯО) (з використанням платформи Zoom) щодо організації та формату ЗНО у 2021 році.

На сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (ВРЦОЯО) vintest.org.ua розміщена відповідна інформація для випускників 2020-2021 навчального року. Зокрема: 

Відеоматеріали Українського центру оцінювання якості освіти щодо особливостей оновлених сертифікаційних робіт з української мови, української мови і літератури та математики та особливостей проведення ЗНО-2021.

На що треба зважати, готуючись до тестування: характеристики сертифікаційних робіт, критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю, програми зовнішнього незалежного оцінювання.

За цим посиланням Ви можете завантажити матеріали для інформаційних стендів щодо особливостей проведення ЗНО/ДПА у 2021 році.

https://www.youtube.com/channel/UC_lBjusi7MNzxjQhtNSH_jw/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень