A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» у Тернівському ЗЗСО І-ІІІ рівнів

Дата: 13.12.2021 15:07
Кількість переглядів: 116

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Шістнадцятиденний період акції охоплює наступні важливі дати: 25 листопада - Міжнародний день боротьби із насильством щодо жінок, 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, 2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством, 3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, 5 грудня - Міжнародний день волонтера, 6 грудня - вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі, 9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією, 10 грудня - Міжнародний день прав людини.

Протягом цього періоду колектив Тернівського ЗЗСО І-ІІІ рівнів продовжував працювати над такою серйозною темою та провів ряд заходів, які спрямовані на поглиблення та розширення знань учнів про поняття та види насильства, виховувати чуйне ставлення до людей і всього навколишнього світу, а найголовніше попередженню насильства в родинах та шкільному колективі.

Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій та вчинків. Сприяли вихованню людяності, відповідальності, поваги до гідності іншої людини та переосмислення цінностей.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень