A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Всеукраїнські акції "Ліси для нащадків" та "День юного натураліста"

Дата: 11.11.2020 14:05
Кількість переглядів: 136

З 21 жовтня по 10 листопада  учні та вчителі закладів освіти Джулинської ОТГ долучилися до традиційних щорічних  загальнодержавних акцій: «День юного натураліста» та «Ліси для нащадків».  

У ході Акцій учителями Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів було зібрано сміття на стихійних сміттєзвалищах у лісі та вивезено на  санкціоноване сільське сміттєзвалище, а «Зелений патруль» з ініціативи та за підтримки кафедри виховної роботи Джулинської школи встановив у сосновому лісі таблички «Збережіть ліси для нащадків! Приберіть сміття!».  З метою екологічної просвіти керівник гуртка «Еко стиль» Тетяна Гончар спільно із заступником директора з виховної роботи Ларисою Заміхорою провели спільне засідання з учасниками екологічного гуртка на тему «Збережемо ліси для нащадків. За життя без сміття!».

У Чернятській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Берізкобершадській філії Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  пройшли операції «Джерело», під час яких розчищено джерела на річці Південний Буг, а також наочно продемонстровано, як потрібно дбати про джерела від замулення, чистити їх. Ще учнями та їх наставниками прибрано узбережжя річки Південний Буг.

Озеленення-справа всіх і кожного!! Це девіз Хмарівської філії Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Джулинського навчально-реабілітаційного центру, які висадили на територіях своїх закладів молоді саджанці сосен, туй та ялівця. Також в Хмарівській школі проведено акцію" Подаруй хризантему школі".

А ще у всіх закладах освіти здійснено екскурсії в природу,організовано суботники,проведено конкурси малюнків.

Звіт про акційні заходи надіслано до Вінницької обласної станції юних натуралістів. За поданими матеріалами планується щорічне видання електронних збірок — літописів «День натураліста України» та «Ліси для нащадків».

 

 

Кажуть, що краса врятує світ, та доречно було б додати, що краса і доброта врятують світ. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень