A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

16 дітей із Джулинської громади пільгових категорій стали учасниками обласного свята «Дитинство – країна мрій» до Дня захисту дітей, яке відбулося у Подільському зоопарку м.Вінниця

Дата: 04.06.2021 10:56
Кількість переглядів: 99

2 червня 2021 року 16 дітей пільгових категорій стали учасниками обласного свята «Дитинство – країна мрій» до Дня захисту дітей, яке відбулося у Подільському зоопарку м.Вінниця за сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА. На дітей чекала цікава розважальна програма: екскурсія Подільським зоопарком, анімаційна програма, а також відвідування парку динозаврів. А ще - приємні несподіванки, подарунки та солодощі.

Також діти відвідали «McDonalds», де скуштували смаколиків. Висловлюємо щиру подяку Олександру Кавуну, директору ТОВ «Прогрес» с.Серединка, за надані кошти і можливість відвідати вищезазначений заклад, та Михайлу Шевчуку, директору Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів, за наданий шкільний автобус.

Супроводжували дітей у поїздці: Ірина Марущак, соціальний педагог, та Альона Пончик, шкільна медсестра Джулинського опорного закладу освіти, Вікторія Діхтяренко, учитель Чернятського закладу освіти.

Незважаючи на погодні умови, діти отримали безліч позитиву, задоволення та нові враження.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень