A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася онлайн-нарада ВОКС із керівниками закладів культури з питань підготовки до 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 21.07.2021 10:54
Кількість переглядів: 101

20 липня відбулася чергова онлайн-нарада з керівниками закладів культури Джулинської громади за участю заступника сільського голови Миколи Грабчака. Тема зустрічі - підготовка до відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко ознайомила керівників із Указом Президента України від 21.10.2020 №459/2020 "Про відзначення 30-ї річниці незалежності України", постановою КМУ України від 31.05.2021 №583-р "Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України",

розпорядження голови Вінницької ОДА від 20.04.2021 №331 "Про відзначення на Вінниччині 30-ї річниці незалежності України", а також розпорядження сільського голови від 16.06.2021 №52 "Про відзначення 30-ї річниці незалежності України на території Джулинської територіальної громади".

У ході проведення заходів буде використано айдентику, визначену Указом Президента України - квітку Вінницької області та слоган "Ти у мене єдина". У ході наради брали участь директори Джулинського центру культури і дозвілля Галина Василюк та Джулинської публічної бібліотеки Неля Шкурат. Вони інофрмували про те, що 24 серпня в адміністративному центрі громади с.Джулинка відбудуться урочисті заходи та виставки-світлиці, конкурси дідухів та снопів, презентації традиційних страв села, онлайн-конкурс #талантиДжулинської_громади. Також планується проведення святкової лотереї серед жителів громади. Святкове дійство завершиться спільним виконанням гімну Джулинської територіальної громади! У населених пунктах громади урочисті заходи відбудуться у період від 19 до 23 серпня. Запрошуємо до громадського обговорення даних заходів! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень