A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

У Джулинській ТГ відбувся відбірковий етап обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2021»

Дата: 26.03.2021 10:41
Кількість переглядів: 109

25 березня 2021 року відбувся відбірковий (територіальний) етап обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2021». У зв’язку із обмежувальними протиепідеміологічними заходами з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2», відбірковий етап Фестивалю відбувся дистанційно в режимі онлайн.

Участь у заході взяли 35 виконавців (колективів) із 12 закладів загальної середньої освіти Джулинської громади. Територіальний етап Фестивалю проводився у номінаціях: вокальне мистецтво, інструментальне мистецтво, хореографічне мистецтво та оригінальний жанр. За рішенням журі учасники, які показали високий виконавський рівень представлених номерів, братимуть участь в обласному етапі Фестивалю. Щиро дякуємо учасникам конкурсу та їх наставникам за високий рівень підготовки, виконавську майстерність, сценічну культуру, вокальні та акторські дані і бажаємо перемог в обласному етапі Фестивалю. Перегляд конкурсних виступів за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLGAtZIuvh8JQTwiKHzItVjOYu2Fbp5uFJ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень