A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

ДЖУЛИНСЬКА ОТГ ЗАПРОВАДЖУЄ КАРАНТИННІ ЗАХОДИ ЗАДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСУ

Дата: 18.03.2020 09:46
Кількість переглядів: 114

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Джулинської сільської ради, під час якого прийнято рішення про вжиття невідкладних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Джулилинської ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

У рішенні йдеться про призупинення освітнього процесу у закладах освіти Джулинської ОТГ до 3 квітня 2020 року. Також максимально обмежено, до стабілізації ситуації, спортивні, культурні, політичні, соціальні, релігійні та інші заходи. Крім того, затверджено відповідний план заходів на карантинний період. Рекомендовано керівникам об’єктів господарювання та населенню проводити дезінфекційні заходи, особливо у закладах із масовим перебуванням людей.

Джулинська сільська рада  просить жителів громади поставитися до превентивних заходів із розумінням, закликає не панікувати та в період карантину уникати людних місць. Просить дотримуватися рекомендацій медиків щодо посилення особистої гігієни.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень