A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

У ЗДО «Веселка» відбулося методичне об’єднання для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Джулинськогої ОТГ

Дата: 27.11.2020 09:20
Кількість переглядів: 92

У ЗДО «Веселка» 26 листопада відбулося методичне об’єднання для педагогічних працівників-дошкільників Джулинськогої ОТГ. Використовували змішані форми зібрання (очна з протиепідзаходами для працівників, які демонстрували цікаві дидактичні матеріали, та дистанційні за meet-посиланням для працівників, які ділилися інноваційними проєктами).

Розглядали тему інтеграції сталого розвитку для усвідомлення необхідності збереження ресурсів Землі та особистої причетності до майбутнього суспільства і природи. Директор ЗДО Ольга Яценко провела підсумковий зріз анкетування, яке напередодні розробила в гул-формах та надіслала для педагогів ЗДО Джулинської ОТГ. Керівник гуртка Чапалда М.Л. підготувала презентацію еколого-природничої, дослідно-пошукової роботи з дошкільниками. Результативним виявився педагогічний інтенсив «Поділися родзинкою». Вихователі обмінювалися досвідом щодо використання інноваційних форм організації освітнього процесу щодо удосконалення у дітей екологічних, економічних і соціальних навичок. Кушпела Т.І. демонструвала лепбук «Збережи довкілля», Кравченко І.М. пропонувала організовані екологічні зупинки, Круковець Т.Г. – план-схему створення метеостанції в ЗДО, Сторожевська Н.М. порушила питання збереження тепла у приміщенні в пізнавальній формі для дітей, Івасик Н.І. пропонувала дослідити збереження тепла людського організму, Морус Л.М. акцентувала увагу на раціональне використання води, Орел А.В. провела гру-руханку «Найкращий еколог». Педагоги вирішили і надалі працювати за парціальною програмою «Дошкільникам – освіта для сталого розвитку», суть якої є оволодіння дітьми життєвими навичками: екодружність, гармонія здоров’я, соціальне оточення, спільно систематизувати методичні теки «Щотижневі поради дорослим про ощадливе споживання», «Родзинки для дитинки», а також розробити плани проєктів щодо формування у дітей якості господаря та раціонального споживача («Збережімо грунти», «Сортування сміття», «Посади дерево», «Екомішечок»).

Ольга Яценко, директор ЗДО "Веселка" с.Джулинка

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень