A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Оголошується конкурс на заміщення 2-х вакантних посад головних спеціалістів відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради

Дата: 15.07.2021 15:58
Кількість переглядів: 90

Джулинська сільська рада Гайсинського району Вінницької області, що знаходиться за адресою: с.Джулинка¸ вул. Соборна, 1, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад 2-х головних спеціалістів відділу освіти, культури і спорту.

Основні  вимоги до кандидатів на посаду:

Повна вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, вільне  володіння  державною  мовою,  стаж  роботи  на службі  в органах місцевого самоврядування, або стаж педагогічної роботи не менше трьох років у закладах загальної середньої освіти, досвід роботи з комп’ютерними програмами.

Знання Конституції України; законів України «Про місцеве  самоврядування  в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання  корупції», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», «Про культуру», «Про бібліотеки та бібліотечну справу».                    

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

- письмову заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (за наявності);

  - копію  трудової  книжки,

- копію першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта громадянина України;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військово- зобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

 Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Строк подання документів: документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів із дня оголошення за адресою: с. Джулинка, вул.Соборна,1.

Довідки за телефоном - 0979061370


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень