A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

У Джулинській громаді відбувся велозаїзд "Я на велосипеді - ні обмежень, ні кордонів!"

Дата: 21.05.2021 20:03
Кількість переглядів: 113

Сьогодні у Джулинській громаді відбувся велозаїзд "Я на велосипеді - ні обмежень, ні кордонів!", присвячений відзначенню Дня Європи в області. Маршрут: Берізки - Джулинка - Чернятка - Джулинка - Берізки. Безпеку учасників заходу забезпечували три автомобілі Бершадського відділу поліції та два медичні автомобілі.

У заїзді брали участь 55 велосипедистів та 4 мопедисти. Колону очолювали переможці обласних та територіальних конкурсів сіл Берізки, Джулинки, Чернятки, які передавали естафету прапорів: прапор України, прапор Євросозу та прапор Джулинської громади.

З вітальним словом до учасників звернувся голова громади Петро Швець, його заступники Ніна Кравець, Роман Кравець, Микола Грабчак. А староста Чернятки пригостив усіх гарячим бограчем, запашним чаєм із медом та печивом. Завершився веломарафон спільним виконанням Державного Гімну України.

Велосипедний захід відбувся у рамках обласного фестивалю "Я на велосипеді, ні обмежень, ні кордонів", організованого обласним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень