A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

9 дітей Джулинської громади будуть оздоровлюватися у центрі "Артек"

Дата: 21.10.2024 19:13
Кількість переглядів: 3

Дев'ятеро дітей Джулинської громади сьогодні вирушили на оздоровлення до центру «Артек» на Київщині. Це діти з сімей учасників бойових дій, безвісти зниклих та загиблих, ВПО, з малозабезпечених родин, діти, позбавлені батьківського піклування. Коштом державного бюджету зміна триватиме 21 день: із 21 жовтня до 10 листопада 2024 року.  Такі поїздки триватимуть до кінця року. Оплачує таке оздоровлення держава. 

Щоб записати дитину на відпочинок, представникам згаданих категорій необхідно звернутися до директорів шкіл або відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. 

Міжнародний дитячий центр «Артек» у Пущі Водиці – це велика територія поблизу заповідного лісу з кришталевими джерельними озерами та чистим повітрям. Для дітей, які знаходяться на відпочинку, пропонуються комфортні умови для перебування, а саме: розгалужена інфраструктура для навчання, творчості, розваг та спорту. Для активного відпочинку є тренажерний зал, теплий критий басейн шириною 14 метрів і довжиною 25 метрів, велосипедний парк і човнова станція. Медичну допомогу надає лікувально-діагностичне відділення, на базі якого діє також унікальна оздоровча програма (соляна кімната, інгаляторій, кисневі коктейлі тощо).

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень