A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Благодійний велопробіг до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2024 17:09
Кількість переглядів: 15

Сьогодні у Джулинській громаді до Дня Конституції України відбувся благодійний велопробіг за маршрутом Джулинка - Чернятка. У ньому брали участь понад 70 учасників із Джулинки, Чернятки, Шляхової, Хмарівки та М'якоходу. Частина з них їхали на велосипедах, дехто на скутерах та авто. І хоча цього дня була невгамовна спека, не було ні зв'язку, ні інтернету, люди об'єдналися заради патріотичної мети - підтримати незламність українців під час війни. Біля Джулинського закладу культури відбулися урочистості та настанови на дорогу. У супроводі автомобіля поліцейського офіцера громади та авто медичного закладу, стартували від Джулинського ЦКД. Далі колона рухалася дорогою до Чернятки. На границі біля знака "Чернятка" велосипедисти зустрілися із старостою Сергієм Бондарчуком та чернятськими велосипедистами.

Приїхавши до Чернятського закладу культури, учасники гордо виконали Державний Гімн України, вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих Героїв. Цікавою була вікторина на знання Конституції України. За правильні відповіді учасники отримували солодощі із вітальними тематичними листівками.

Родзинкою заходу став виступ Софійки Гензер, яка приїхала із Києва до бабусі, що проживає у Шляховій. Дівчинка патріотично виконала українські пісні і викликала схвальні оплески присутніх.

Перед зворотною дорогою велосипедисти, втамувавши спрагу мохіто та посмакувавши морозивом, втомлені, але позитивно налаштовані поїхали додому.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень