A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Поезія завжди єднає!

Дата: 23.03.2023 15:12
Кількість переглядів: 74

22 березня на базі Джулинської  публічної бібліотеки відбулося засідання територіального літературно-мистецького об'єднання "Світлиця". Захід проведено з нагоди до Всесвітнього дня поезії, він зібрав шанувальників поетичного слова Джулинської громади. Відкрила засідання начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, звернувшись до присутніх з вітальними словами. Не секрет, що саме трагічні події надихають людей творити. Українці не стали винятком. Війна сьогодні постає в картинах, книгах, поезії. Розпочав захід Олег Бабій, презентувавши свою нову книгу «Понівечена Весна», презентацію якої планує провести найближчим часом.

Подарували свої патріотичні поезії, які розчулили до сліз: Наталія Ярмійчук-Запорожець, Валентина Добровольська, Ольга Іванова, Наталія Рибак, Надія Івасик, Олександр Ціхач. На заході був презентований вірш «Жила собі людина…» дебютантки Ганни Концебовської, який не залишив нікого байдужим. На засіданні з теплом і вдячністю згадали про творчість поетів-земляків: Ольгу Трохименко, Зою Герун, Леоніда Пяташа, Віктора Цимбала. Світлим, добрим спомином для присутніх залишились вірші Тамари Морус, якої, на жаль, вже немає.

Вдячними слухачами були на заході: Олексій Степовий, Лариса Заміхора, Любов П’яткевич, Галина Василюк, Алла Козак, Сергій Хмільовский. Засідання пройшло у теплій, затишній атмосфері. Своїми враженнями про зустріч поділилися: Олексій Степовий, Лариса Заміхора, Лариса Трохименко. Засідання організовано і проведено директором Джулинської публічної бібліотеки Нелею Шкурат і бібліотекарем Катериною Рибак. Поезія – це найпрекрасніше в людині, що єднає всіх для утвердження цього прекрасного в житті. Любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!

З фейсбук-сторінки комунального закладу "Джулинська публічна бібліотека"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

                               Фото без опису

                               Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень