A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області перевірено стан захисної споруди Джулинського ліцею

Дата: 10.08.2022 13:26
Кількість переглядів: 77

10 серпня Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області комісійно проведено огляд укриттів закладів освіти Джулинської громади. Зокрема, побували у Джулинській опорній школі. В укритті силами технічних працівників проведено поточний ремонт приміщень, покращено стан освітлення, наявна пожежна сигналізація, забезпечено пожежну безпеку. Нині тривають роботи щодо облаштування внутрішнього туалету та каналізації у підвалі.

Директор закладу Михайло Шевчук презентував спільну роботу колективу щодо реалізації ідеї створення освітнього середовища в укритті: оформлено стіни яскравими кольоровими малюнками, розміщено шкільні дошки, парти, стільці, розподілено місця для перебування різних класів у період повітряної тривоги, враховуючи вікові особливості учнів.

Голова громади Петро Швець повідомив про те, що сільською радою виділено кошти для проведення поточних ремонтів найпростіших укриттів у тих школах громади, де є підвальні приміщення. Відділом освіти, культури і спорту за кошти сільської ради закуплено для шкіл, у яких є укриття, ремонтні матеріали, біотуалети, ліхтарики, контейнери для зберігання продуктів харчування, а також аптечки.

Цього дня ГУ ДСНС у Вінницькій області перевірено стан укриттів семи закладів освіти Гайсинського району: у Бершадській, Теплицькій, Соболівській та Джулинській територіальних громадах. З усіх питань, що належать до компетенції Служби порятунку, фахівці ДСНС надали необхідні роз’яснення та рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень